مزاحمت های اینترنتی
کاربران در هنگام استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی باید مراقب باشند تا به کاربران و افراد ناشناس در این فضا اعتماد نکنند و هرگز اطلاعات شخصی از جمله عکس و فیلم های خود را برای آنها ارسال نکنند؛ چرا که همین امر باعث مزاحمت، اخاذی و باج گیری مجرمان سایبری از آن ها می شود!
زمانبندی هوشمندانه
برای استفاده های علمی و آموزشی فرزندان از فضای مجازی و دستگاه های هوشمند، قانون و زمانبندی خاص مشخص کنید.
خشونت سایبری
خشــونت ســایبری بــه هــر رفتــاری کــه باعــث تعــدی بــه آسـایش و اسـتقرار بدنـی، روحـی و عاطفـی یـک فـرد یـا گـروه شـود، گفته میشود.
خشونت سایبری در فضای مجازی پیامدهای جبرانناپذیری را بهسلامت روان کودکان وارد میکند و والدین باید نسبت به حضور فرزندان خود در فضای مجازی نظارت بیشتری داشته باشند.
مزاحمت اینترنتی از آسیبهای فضای مجازی
مجرمان سایبری در فضای مجازی به دنبال فرصتی هستند تا بتوانند اقدامات مجرمانه خود را عملی کنند و گاهی کاربران با اشتباهات خود این فرصت را برای مجرمان فراهم میکنند. یکی از جرایمی که در فضای مجازی نسبتا زیاد اتفاق میافتد سوءاستفاده از اطلاعات شخصی و خانوادگی افراد میباشد که مجرمان از این اطلاعات برای ایجاد مزاحمت، اخاذی، باجگیری ، هتک حیثیت و… استفاده کرده و مشکلات زیادی برای کاربران ایجاد میکنند.
کلاهبرداری با شگرد خرید و فروش بازی
پرداخت هرگونه مبلغی جهت خرید یا فروش اکانت بازی های آنلاین منوط به دریافت اکانت بازی است.
اعتیاد اینترنتی فرزندان را جدی بگیرید!
کودکان بیشتر اوقات خود را در خانه میگذرانند. آموزش مجازی و محرومشدن آنها از برخی فعالیتهای خارج از منزل باعث افزایش زمان استفاده از اینترنت و حضور در فضای مجازی شده است.
برای پیشگیری از اعتیاد کودکان به فضای مجازی والدین با نظارت و کنترل، آموزش روش استفاده درست از اینترنت، محدودیت در مدت زمان استفاده و کاهش دسترسی به اینترنت میتوانند از اعتیاد اینترنتی فرزندان جلوگیری کنند.